LAKTA®-sarjan perustan muodostaa maitohappopohjainen liemirehun säilöntäaine PEKONI LAKTA-HAPPO, joka kehitettiin Finlactic Oy:n ja Suomen Rehun yhteistyönä ja tuotiin markkinoille vuonna 2012.
Maitohapolla on tutkimuksissa todettu olevan selkeä positiivinen vaikutus liemirehun mikrobiologiseen tilaan. Tämä käy kiistatta selville oheisesta hiivojen ja maitohappobakteerien suhdetta esittävästä kuvaajasta. Hiivojen ja maitohappobakteerien suhde on suora mittari myös liemirehun laadulle: mitä enemmän rehussa on maitohappobakteereja suhteessa hiivoihin, sitä maittavampi ja parempi rehu. Käyttämällä PEKONI LAKTA-HAPPOA säilönnässä voidaan säätää liemirehun happamuutta sekä ohjata liemirehun käymistä halutun mikrobikasvuston suuntaan, eli sen avulla voidaan vähentää hiivojen määrää liemirehussa ja samalla vahvistaa porsaan ruoansulatuselimistön luontaista maitohappobakteerikantaa. Tuotteen sisältämien happojen vaikutukset ovat siis eläinten terveyden kannalta edullisia, eli tuotteen teho ei perustu pelkästään liemirehun pH:n säätelyyn.
Kokemukset tiloilta ovat osoittaneet, että siirryttäessä muurahaishappopohjaisista säilöntäaineista LAKTA®-sarjan tuotteisiin, päiväkasvun on todettu kiihtyvän.
Ohesta voit ladata tuotetta koskevat dokumentit.
040 900 7980
asiakaspalvelu@finlactic.fi
Teollisuustie 8
32810 Kokemäki
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta. Olette nyt postituslistalla.
Hups, jokin meni pieleen. Kokeile myöhemmin uudelleen.