LAKTA®-sarjan perustuotteista löydät ratkaisut liemirehun säilönnän arkipäiväisiin haasteisiin: Mikrobitasapainon hallintaan sekä aminohappopitoisuuksien säätelyyn.
Tuoteperheen perustana oleva maitohappo ohjaa liemirehun käymistä ns. hyvän käymisen suuntaan eli vähentää hiivojen esiintymistä liemirehussa ja vahvistaa liemirehun luontaista maitohappobakteerikantaa. Tällä saavutetaan lukuisia säilöntää, työskentelyä ja possujen hyvinvointia edistäviä seikkoja. LAKTA®-sarjan tuotteet toimivat probioottien tavoin tukien ja vahvistaen porsaan ruoansulatuselimistön luontaista maitohappobakteerikantaa.
LAKTA®-tuotteilla saavutetut erinomaiset tulokset eivät perustu perinteisen säilönnän tapaan pH:n sääntelyyn vaan LAKTA®-tuotteilla vaikutetaan liemirehun mikrobitasapainoon.
Kaikki LAKTA®-sarjan tuotteet ovat muurahaishappovapaita ja ne valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme Kokemäellä.
Koko LAKTA-sarjan perustana oleva, Finlactic Oy:n ja Hankkija Oy:n yhdessä kehittämä tuote liemirehun säilöntään. Tuote ohjaa liemirehun käymistä hyvän käymisen suuntaan ja hillitsee näin hiivojen esiintymistä liemirehussa.
LAKTA-HAPPOON perustuva tuote liemirehun säilöntään. Perusominaisuuksiltaan tuote on yhtenevä LAKTA-HAPON kanssa, mutta LAKTA-OPTIMIIN lisätyistä aminohapoista saadaan kasvun kannalta oleellista lisähyötyä.
LAKTA-HAPPOON perustuva tuote liemirehun säilöntään. Perusominaisuuksiltaan tuote on yhtenevä LAKTA-HAPON kanssa, mutta tuotteessa olevalla lysiinilisällä varmistetaan entistäkin tehokkaampi kasvu.
040 900 7980
asiakaspalvelu@finlactic.fi
Teollisuustie 8
32810 Kokemäki
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta. Olette nyt postituslistalla.
Hups, jokin meni pieleen. Kokeile myöhemmin uudelleen.