TUOTTEET

 

LAKTA®-tuotteilla tutkitusti lisää tuottavuutta

Kotimainen LAKTA®-sarja on Finlactic Oy:n kehittämä ainutlaatuinen tuoteperhe sikojen liemirehun säilöntään. Kaikki tuoteperheen tuotteet perustuvat maitohappoon ja ovat muurahaishappovapaita. Ne ovat samalla myös ns. ei-haihtuvia happoja, joten niiden käsittely on miellyttävää myös suljetuissa tiloissa ja laitteistojen korroosio on samalla tavanomaista vähäisempää.

Tuoteperheen perustana oleva maitohappo ohjaa liemirehun käymistä ns. hyvän käymisen suuntaan, eli vähentää hiivojen esiintymistä liemirehussa ja vahvistaa liemirehun luontaista maitohappobakteerikantaa. Tällä saavutetaan lukuisia säilöntää, työskentelyä ja possujen hyvinvointia edistäviä seikkoja.

LAKTA®-sarjasta löytyy ratkaisut sikojen koko elinkaaren eri vaiheisiin.

 

 

Tutustu lihasikaloille

tarkoitettuihin ratkaisuihimme

HOMESIEPPAREILLA homemyrkyt kuriin

Homesiepparit ovat Finlactic Oy:n valmistamia jauhemaisia rehun lisäaineita homemyrkkyjen torjuntaan. Homesieppareiden vaikutusmekanismi perustuu bentoniittiin, jonka ominaisuuksiin kuulu se, että se sitoo porsaan ruoansulatukseen mahdollisesti rehun mukana joutuneet homemyrkyt itseensä ja poistaa ne ulostettaessa.

 

Tutustu HOMESIEPPAREIHIMME

ANALYYSIPALVELUILLA tilan ongelmien syyt selville

Finlactic Oy tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia analyysejä tilan mahdollisten ongelmien selvittämiseksi. Saatavilla on mm.:

  1. Liemirehuanalyysi
  2. Liemirehun aminohappoanalyysi
  3. Aminohappovajeanalyysi
  4. Vesianalyysi
  5. Homemyrkkyanalyysi
  6. Lawsonia-analyysi
  7. Antibioottiresistentti E. Coli-analyysi

Blogi

Yhteystiedot

Voit tilata tuotteitamme kätevästi sähköisen tilauslomakkeen avulla. Tilauslomakkeen löydät klikkaamalla oheista painiketta.

TILAA TUOTTEITA