MEISTÄ

 

Finlactic Oy - Tutkitusti lisää tuottavuutta.

Finlactic Oy:n tarina alkoi vuonna 2012, kun yrityksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jaakko Laine alkoi ideoimaan yhdessä Suomen Rehun kanssa, miten sikojen liemirehu voitaisiin säillöä entistä tehokkaammin ja käyttäjäystävällisemmin. Lopputuloksena syntyi Pekoni Lakta-Happo, joka on maitohappoon pohjautuva pelkästään elintarvikehyväksytyistä komponenteista valmistettu happoseos. Näin saivat alkunsa Finlactic Oy ja sen myydyin tuotesarja LAKTA®-sarja.

Yrityksen tuotteita käytetään tällä hetkellä eniten sika- ja siipikarjatiloilla rehun ja juomaveden lisä- ja säilöntäaineina. Ajanmukaiset tuotantotilat Kokemäellä, laaja-alainen osaaminen ja jatkuva tuotekehitys takaavat sen, että Finlactic Oy:n tuotteet edustavat alansa kirkkainta kärkeä sekä ominaisuuksiltaan että laadultaan.

Toimintamme perusajatus on parantaa asiakkaidemme kannattavuutta tuoteidemme avulla. Tämä tapahtuu suomalaista osaamista ja työvoimaa hyödyntäen, sillä kaikki Finlactic Oy:n tuotteet valmistetaan Suomessa.

 

Blogi

Yhteystiedot

Voit tilata tuotteitamme kätevästi sähköisen tilauslomakkeen avulla. Tilauslomakkeen löydät klikkaamalla oheista painiketta.

TILAA TUOTTEITA