EMAKOILLE

 

Huomattavia etuja säilöntään ja työskentelymukavuuteen

Kotimainen LAKTA®-sarja on Finlactic Oy:n kehittämä ainutlaatuinen tuoteperhe sikojen liemirehun säilöntään. Kaikki tuoteperheen tuotteet perustuvat maitohappoon ja ovat muurahaishappovapaita. Ne ovat samalla myös ns. ei-haihtuvia happoja, joiden käsittely on miellyttävää myös suljetuissa tiloissa ja laitteistojen korroosio on samalla tavanomaista vähäisempää. LAKTA®-sarjan tuotteita eivät koske myöskään VAK-määräykset.

Tuoteperheen perustana oleva maitohappo ohjaa liemirehun käymistä ns. hyvän käymisen suuntaan eli vähentää hiivojen esiintymistä liemirehussa ja vahvistaa liemirehun luontaista maitohappobakteerikantaa. Tällä saavutetaan lukuisia säilöntää, työskentelyä ja possujen hyvinvointia edistäviä seikkoja. LAKTA®-sarjan tuotteet toimivat probioottien tavoin tukien ja vahvistaen porsaan ruoansulatuselimistön luontaista maitohappobakteerikantaa.

LAKTA®-tuotteilla saavutetut erinomaiset tulokset eivät perustu perinteisen säilönnän tapaan pH:n sääntelyyn vaan LAKTA®-tuotteilla vaikutetaan liemirehun mikrobitasapainoon.

Kaikki LAKTA®-sarjan tuotteet ovat muurahaishappovapaita ja ne valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme Kokemäellä.

Säilöntäratkaisuiden lisäksi valmistamme HOMESIEPPAREITA homemyrkkyjen haittavaikutusten ehkäisyyn. Meiltä saat myös kattavat analyysipalvelut rehun ja juomaveden laadun selvittämiseen.

Blogi

Yhteystiedot

Voit tilata tuotteitamme kätevästi sähköisen tilauslomakkeen avulla. Tilauslomakkeen löydät klikkaamalla oheista painiketta.

TILAA TUOTTEITA